Copywriter & Organiser

Sinds 2020

‘Samen creëren we verandering, we openen
ogen en laten zien hoeveel er mogelijk is als je werkt vanuit passie en de focus op mindsetverandering ‘.

Het voelt nog als de dag van gisteren, als event manager in de cateringbranche had ik vaak hectische dagen en alles behalve balans. Begrijp me niet verkeerd, ik hou ervan, van het dynamische, het gevoel van leven om me heen. De energie tijdens het creëren of organiseren van een nieuw project, het leren en ontdekken zijn de dingen waar ik altijd al enthousiast van werd. Ironisch genoeg bleek de reorganisatie van mijn eigen leefstijl het kantelpunt van mijn verhaal.

Mijn passie voor dit werk ging namelijk niet samen met wat mijn lichaam nodig had. Na jaren van aanhoudende klachten was mijn innerlijke vuurtje dat eerst zo fel brandde, helemaal gedoofd. Wat bleek was, dat ik de oplossing niet moest zoeken buiten mezelf, maar in mijn eigen manier van leven, voeden en voor mezelf zorgen.

Op dat moment is er een wereld voor me opengegaan.
Ik leerde zó veel over voeding, mindset en zelfbewustzijn. Wat het kan doen voor je lichaam én je mentale gezondheid, wat voor invloed stress en medicatie hebben, hoe je natuur- en kruiden kunt inzetten. Hoeveel verschillende alternatieve behandelwijzen er bestaan. Er volgden opleidingen, boeken, podcasts en events. Het fascineert me eindeloos, en  vervolgens is hieruit mindyourways ontstaan.

Snel mijn klachten fixen was níet mijn doel, ik wilde een verandering creëren die blijvend zou zijn. En dat deed ik.

Dit jarenlange proces zorgde ervoor dat ik mijn ervaringen en kennis wilde delen, om dit vervolgens te combineren met mijn kwaliteiten. Het besef dat er zoveel mogelijk is binnen ‘zelfheling’ wilde ik delen. Maar ook vooral het besef dat dingen anders kunnen, je niet altijd het gebaande pad hoeft te volgen, maar vooral je eigen intuïtie.

 

Wat mij vooral verbaasde was hoeveel er bekend is, over de relatie tussen ons lichaam, voeding en onze psyche, wat niet wordt ingezet.  Dit was iets dat moest veranderen. Met deze reden werk ik nu samen met andere missie gedreven ondernemers, in projecten die hieraan bijdragen. Mijn kwaliteiten komen naar voren in copywriting en het organiseren van het creatieve proces. Het schrijven van teksten, die de visie duidelijkheid geven of de ontwikkeling van een aanbod dat de visie naar de praktijk vertaald. Ik geloof dat samenwerking de toekomst is.

Streef jij als ondernemer naar het creëren van verandering, geloof jij in de kracht van samenwerking of herken je jezelf in mijn verhaal?

Dan leer ik je graag kennen! Samen zorgen we voor verandering, we openen ogen en laten zien wat mogelijk is als je samenwerkt vanuit passie en mindsetverandering!

Let’s meet! 

Waarom Mind Your Ways?

Als creatief ondernemer heb jij 1000e ideeën en je besteed je tijd het liefst aan je klanten, maar je wil ook die ideeën tot uitvoering brengen.  Daarin ben ik jouw rechterhand! Ik maak jouw plannen concreet, werk ze stap voor stap uit en samen brengen we ze in praktijk! Daarom bied ik;

N

Support op maat, afgestemd op jouw project

N

Ondersteuning in organisatie en creatie door een echte regeltante en creatieve duizendpoot

N

Samenwerking op basis van gedeelde passie & visie

Telefoonnummer

Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 17:30