Project Support & VA

Sinds 2020

‘Samen creëren we verandering, we openen
ogen en laten zien wat mogelijk is op het gebied van zelfheling, middels voeding, mindset en een holistische benadering’.

Het voelt nog als de dag van gisteren, als event manager in de cateringbranche had ik vaak hectische dagen en alles behalve balans. Begrijp me niet verkeerd, ik hou ervan, van reuring en het gevoel van leven om me heen. De energie tijdens het creëren of organiseren van een nieuw project, het ontdekken van nieuwe manieren en levensverhalen, zijn de dingen waar ik altijd al enthousiast van werd. Ironisch genoeg bleek de reorganisatie van mijn eigen leefstijl het kantelpunt van mijn verhaal.

Mijn passie voor dit werk ging namelijk niet samen met wat mijn lichaam nodig had. Na jaren van aanhoudende klachten was mijn innerlijke vuurtje, dat zo fel brandde, helemaal gedoofd. Wat bleek was dat ik de oplossing niet moest zoeken buiten mezelf, maar in mijn eigen manier van eten, leven en voor mezelf zorgen.

Op dat moment is er een wereld voor me opengegaan.
Ik leerde zó veel over voeding en zelf bewustzijn. Wat het kan doen voor je lichaam én je mentale gezondheid, wat voor invloed stress en medicatie hebben, hoe je natuur- en kruiden kunt inzetten. Hoeveel verschillende alternatieve behandelwijzen er bestaan. Er volgden opleidingen, boeken, podcasts en events. Het fascineert me eindeloos, hieruit is vervolgens mindyourways ontstaan.

Snel mijn klachten fixen was níet mijn doel, ik wilde een verandering creëren die blijvend zou zijn. En dat deed ik.

Dit proces zorgde ervoor dat ik besloot om mijn kennis en ervaringen te bundelen met mijn kwaliteiten. Het besef dat er zoveel mogelijk is binnen ‘zelfheling’ wilde ik delen, ik geloof dat dit binnen onze maatschappij zo veel meer aandacht mag krijgen!

 

Wat mij vooral verbaasde was hoeveel er bekend is over voeding, over de relatie tussen ons lichaam en onze psyche, wat niet wordt ingezet.  Dit was iets dat moest veranderen. Met deze reden werk ik nu samen met andere gemotiveerde ondernemers in projecten die hieraan bijdragen. Mijn kwaliteiten komen naar voren in het uitwerken en structureren van het creatieve proces. Denk hierbij aan het schrijven van teksten, de ontwikkeling van nieuwe diensten of de organisatie van een event of project. Want samen bereik je meer dan alleen!

Ben jij actief op het gebied van voeding- of mindset verandering, geloof jij in een holistische benadering of herken je jouw visie in mijn verhaal?

Dan leer ik je graag kennen! Samen zorgen we voor verandering, we openen ogen en laten zien wat mogelijk is op het gebied van zelfheling middels inzet van voeding, mindset of holistische behandelingen.

Let’s meet! 

Waarom Mind Your Ways?

Als creatief ondernemer heb jij 1000e ideeën en je besteed je tijd het liefst aan je klanten, maar je wil ook die ideeën tot uitvoering brengen.  Daarin ben ik jouw rechterhand! Ik maak jouw plannen concreet, werk ze stap voor stap uit en samen brengen we ze in praktijk! Daarom bied ik;

N

Support op maat, afgestemd op jouw project

N

Ondersteuning in organisatie en creatie door een echte regeltante en creatieve duizendpoot

N

Samenwerking op basis van gedeelde passie & visie

Telefoonnummer

Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 17:30