E-book

‘In control over jouw voedingspatroon of intolerantie’
In 5 praktische stappen 

  • Heb jij terugkerende gezondheidsklachten, waar je graag vanaf wilt?
  • Wil je leren omgaan met jouw intoleranties?

Voel je weer lekker in je vel

Vanuit mijn eigen ervaring met het veranderen van mijn voedingspatroon vanwege intoleranties en diverse gezondheidsklachten, besloot ik een e-book te schrijven. Hiermee wil ik jou en andere vrouwen inspireren!

Mijn eigen intoleranties en klachten lieten mij zien dat één belangrijk en onbelicht onderdeel in veel voedingsadviezen wordt vergeten, hierdoor komen vrouwen niet van hun klachten af. Het gevolg is dat ze blijven zoeken naar diëten of erger nog, hun hele leven met dezelfde klachten blijven rondlopen….

Zal ik eens wat vertellen? Dat is helemaal niet nodig. Met dit E-book wil ik jou de tijd en moeite besparen om in dezelfde valkuilen te stappen. Ik deel mijn 5 belangrijkste keerpunten, die ervoor zorgden dat ik eindelijk mijn eetpatroon veranderde en grip kreeg op mijn klachten.

begeleiding bij voedselintolerantie - Mind your ways
begeleiding bij voedselintolerantie - Mind your ways

Na jaren van buikklachten, vermoeidheid en mezelf dagelijks niet goed in mijn vel te voelen vond ik namelijk dat het anders moest. Door naast mijn voeding ook mijn gewoontes en totale mindset onder de loep te nemen zorgde ik er voor dat ik weer grip kreeg op mijn voedingspatroon én daarmee ook op mijn intolerantie klachten.

Wat is er veranderd?

N

Ik ben vrijwel dagelijks klachtenvrij, heb geen opgeblazen buik, misselijkheid of mentale onrust meer

N

Ik voel me weer vrij om zelf te kiezen; ik weet wanneer ik wat kan eten en eet weer met een gerust gevoel buiten de deur

N

Ik heb weer vertrouwen in mijn lichaam; ik herken 'signalen' en weet hoe ik daarop moet reageren

Grip krijgen op jouw intolerantie?

Gun jezelf dan dit E-book. Middels 39 pagina’s aan tips en praktische oefeningen leer je hoe jij jouw voedingspatroon en intoleranties aanpakt. Onder het motto, ‘ gebruik mindset als startpunt en start met voeding voor je mindset’. Door de praktische oefeningen, kun je direct aan de slag, ook bevat het E-book de volgende gratis bonussen:

N

Bonus: Gezond eten; de basis

N

Bonus: Intolerantie proof; Glutenvrij eten

N

Bonus: Intolerantie proof; Melk & Lactose vrij

N

Bonus: Intolerantie proof; Fructose vrij

Ben jij klaar om te kiezen voor jouw gezondheid en geluksgevoel, door verder te kijken dan enkel wat je in je mond stopt? Bestel dan het E-book hieronder voor slechts 7,95! Je ontvangt deze binnen een uurtje in je mail. Natuurlijk mag je me altijd een berichtje sturen als je vragen hebt. Ik hoor graag hoe het e-book jouw omgang met voeding en intolerantie heeft veranderd, laat je het me weten?